Tryk

TRANSFERTRYK

Vores transfers produceres på en transparent folie, der gør påvarmningsarbejdet lettere; logoet er nemt at placere og det færdige resultat bliver væsentlig bedre end med de traditionelle papirtransfer. Vores vandbaserede transfer er 100% miljørigtige og efterlever OEKO-TEX®. Desuden er de ftalat- og PVC-fri. Hos F-Sport og Profil har vi en simpel og gennemsigtig prisstruktur, Vi har kun en pris ingen tillæg overhovedet. Dog undtaget  filmomkostninger (engang omkostning) . 

Vælger du et guldtryk frem for eksempelvis en hvid farve, vil prisen være den samme! Det er nemt og ligetil. Desuden vil leveringstiden være ens, uanset hvilke farver du vælger – vi opererer ikke med standardfarver. Inden vi trykker dine transfers, vil du modtage en elektronisk korrektur, hvor du kan se dit logo placeret på det unikke produkt. Derved sikrer vi os, at det færdige resultat bliver som ønsket.

  • Vandbaseret transfers – fås i en sport- og industriudgave
  • Pastisol transfers – industri- og standardudgave samt en colour stop
  • Digital transfers – uden outline
  • Unik transfers – blokker alt gennemblødning fra fx softshell jakker og er strækbar
  • Reflekstransfer – kan trykkes i alle farver

DIREKTE TRYK

Vi udfører direkte tryk, hvor trykfarven påtrykkes direkte på tekstilet. Det giver en fleksibel og strækbar overflade, som er velegnet til T-shirts, muleposer og sweatshirts hvor overfladen er jævn og glat. Det direkte tryk fås i vandbaseret- og plastisoludgave. Fordelen ved det vandbaserede tryk er, at det eksempelvis kan rulles uden afsmitning blandt andet på vaskerier. Vandbaserede tryk kan kun laves så længe trøjen er lysere end trykket. Det direkte tryk er velegnet til fødevare- og medicinalindustrien, da man her af sikkerheds- og hygiejne mæssige årsager kræver, at logoet ikke krakelerer/afskaller. Direkte tryk er primært til de større engangsordrer, hvor antallet er på mindst 50 styk.

Prisbillig løsning

Én arbejdsgang hvor tryk og påsætning klares i én og samme arbejdsgang. Velegnet til de større oplæg.

Den bløde overflade gør det til et mere behageligt tryk at bære. Trykket er åndbart og lukker derfor ikke fladen af. Krakelerer ikke

Kan ikke falde af i flager.

BRODERI

En broderiløsning er eksklusiv og elegant i sit udtryk, og bruges typisk på skjorter, jakker og andre mere eksklusive produkter. Et broderet logo er meget holdbart og særdeles velegnet til produkter, der skal kogevaskes. Vi tilbyder broderi direkte på tekstilet, broderede stofmærker der kan syes på tøjet, broderibadges der broderes på en folie, som efterfølgende kan påvarmes tøjet. Broderi er et håndværk, som kræver mange års erfaring for at få et tilfredsstillende

resultat. Vi samarbejder med de dygtigste i branchen  omkring Broderi. Når du bestiller et broderi, udarbejder vi altid korrektur på de originale produkter, således du let kan forholde dig til det færdige resultat.

Klorresistent tråd
  • Tråden taber ikke farve ved vask.
  • Ingen gennemblødningsfare
  • Holder farven uden risiko for tekstilet gennembløder.
Eksklusiv look
  • De blanke og klare farver holder deres look gennem hele tekstilets levetid.
Slidstærkt
  • Et broderi har en lang holdbarhed – mindst lige så lang tid som selve tekstilet det er broderet på.